Gala MMA România vs. Ungaria, în cuşcă hexagonală la Sala Sporturilor Cluj. Meciul VEDETĂ: Gomboş Andrei (Eci) şi Jerry Otto

 

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca va găzdui o Gală MMA România vs. Ungaria, în cuşcă hexagonală, vineri 28 iunie, de la ora 20.00. 

 

Pentru prima dată, la Cluj-Napoca va avea loc o dispută România vs. Ungaria, o Gală MMA în cuşcă hexagonală. Cele două echipe care vor reprezenta Romănia, respectiv Ungaria sunt formate din câte zece luptători fiecare.

 

Punctul fierbinte al serii este "meciul-vedetă" dintre clujeanul Gomboş Andrei (Eci) şi Jerry Otto.

 

Pretul  biletelor incepe de la 40 RON şi pot fi achiziţionate de la Sala Sporturilor "Horia Demian" şi de la standurile EFC-MMA aflate în Iulius Mall. Pana in data de 27.06.2013 puteti beneficia de o reducere de 25%, iar pentru studenti si elevi 50%.

 

Gomboş Andrei (Eci) este un box-er profesionist, cu un palmares de 80 de meciuri în box profesionist, dintre care 66 câştigate, 7 meciuri în KickBoxing, 2 meciuri în freefight si un meci în MMA, toate câştigate.

 

Organizatorul evenimentului, Laurean Mihu, este la cea de-a treia Gală în România, după cea de la Cluj-Napoca din 29 octombrie 2011 şi Iaşi, 24 martie 2012.

 

MMA -Mixed Martial Arts provoacă şi reuneşte sportivi care s-au dedicat diferitelor stiluri de arte marţiale preum jiu-jitsu, sambo, karate, box, kick-boxing, judo ,wrestling etc. Tehnicile şi procedeele împrumutate din aceste sporturi combinate, alcătuiesc cel mai complex stil de luptă.

Comentarii Facebook