Gabi Tamaș agitat și transpirat la conferința de prezentare la CFR Cluj. Ce întrebări l-au enervat? - VIDEO

 

Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de CFR Cluj, într-o conferință de presă în care fundașul a părut stânjenit de întrebările privind viața lui extrasportivă.

 

Jucătorul a spus că venirea la CFR Cluj este pentru el un nou început. ”Am luat în calcul și posibilitatea de a ramâne la CFR Cluj. Nu ma gândesc la echipa naționala pentru ca nu am avut echipă până acum și nu am jucat. Sper ca acum, având echipa, poate voi putea reveni la echipa naționala.

 

Eu nu am facut niciodată un pas înapoi. Eu am venit la CFR Cluj și nu comentez situația campionatului românesc”, lăsând să se înțeleagă că CFR Cluj ar fi superioară celorlalte echipe din campionat. 

 

Despre aparițiile în presa de scandal ca urmare a bețiilor și petrecerilor, Tamaș a spus că: ”Scandalul este un subiect închis pentru mine. Eu am venit la CFR Cluj să joc fotbal, să ajut CFR Cluj și să mă ajut și pe mine”, a spus jucătorul.

 

El a fost ușor ironic când a fost întrebat despre meciurile echipei naționale. ”Nu pot eu să comentez. Nu am fost niciodată suporterul echipei naționale. Ei știu mai bine ce au de făcut. Nu pot să zic eu nimic”, a precizat Tamaș, vizibil afectat. 

 

Iuliu Mureșan i-a sărit în ajutor și a spus că la Cluj nu va avea atâtea tentații. ”Clujul este un oraș mult mai liniștit și se întâmplă mai puține lucruri”, a spus, glumind, Mureșan.

 

Gabi Tamaș a recunoscut cp vrea să înscrie împotriva Stelei și cĂ CFR Cluj poate reveni în clasament, fiind la numai ”6 puncte de locul 2”.

Comentarii Facebook