FRF amână toate meciurile din aceste zile, în semn de doliu față de moartea dinamovistului Ekeng. Când se joaca finala Cupei


Conducerea Federației Române de Fotbal a decis amânarea tuturor competițiilor programate în această perioadă, în semn de respect fațî de moartea jucătorului camerunez de la Dinamo, Patrick Ekeng, care și-a pierdut viața în urma unui stop cardio-respirator în timpul meciului cu FC Viitorul.

Astfel, conform unui comunicat al FRF, toate jocurile din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de fotbal în sală și fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016 se amână.

De asemenea Finala Cupei României programată inițial pentru data de 10 mai 2016 se amână și urmează a se desfășura la data de 17 mai 2016.

Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masa) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federația Română de Fotbal în baza facturilor emise până la data actualei decizii a Comitetului de urgență.

Comentarii Facebook