Fonduri de investiții din Rusia și Elveția interesate de CFR Cluj

 

Două fonduri de investiţii din Elveția și Rusia sunt interesate de a prelua clubul CFR Cluj, a scris, duminică, site-ul tuttomercatoweb.com.

 

Jucătorii echipei CFR Cluj nu şi-au mai primit drepturile salariale din luna iulie și ar urma să își depună memoriile pentru a deveni jucători liberi.

 

Antrenorul Vasile Miriuţă a spus că va pleca dacă nu se rezolvă lucrurile. Se pare că destinația este campionatul din Ungaria.

 

Paszkany a declarat pentru Știri de Cluj că singura soluție pentru CFR Cluj este un investitor extern.

 

După părerea mea și asta este general valabil pentru orice echipă de fotbal din România. Dacă se dorește o performanță care să depășească granițele țării. Cum e economia acum în România și nu văd în 5 - 10 ani un boom care să îmi dea peste cap socotelile, performanța nu se poate face decât prin implicarea unor fonduri din străinătate. Poți să tot câștigi campionate în țară, cupe și când joci cu cei din afară te lovești ca de un zid. Dacă nu există o posibilitate a unui club din România să i se asigure un buget de 25 de milioane de euro, atunci nu poți spera la performanțe notabile pe plan extern. 

 

Când vă spun 25 de milioane de euro sunt foarte, foarte modest. Dar cu managementul clubului , cu cunoștințele pe care le avem, cu un buget de 25 de milioane de euro pe an, am face performanțe mai mari ca alte cluburi cu 75 de milioane de euro din vestul Europei. Clubul Braga are un buget de 100 de milioane de euro, FC Basel are între 75 și 90 de milioane de euro pe an. Dacă cineva ar investi acești bani timp de patru ani, nu ar mai trebui să investească niciun cent în următorii 25 de ani. Clubul ar avea performanțe. Aș garanta cu onoarea mea, peste alte cluburi cu buget de 75 de milioane de euro din vestul Europei”, a spus Paszkany.

 

Paszkany vorbește despre FALIMENTUL de la CFR Cluj: Mie să nu-mi mai ceară BANI - Interviu EXCLUSIV

Comentarii Facebook