Florian Walter a fost localizat: ”Au vrut să mă omoare”. Afaceristul a vorbit cu presa și a spus TOT

 

Florian Walter a fost localizat în Emirate și nu în America de Sud așa cum s-a crezut inițial. Ba mai mult, patronul U Cluj a primit și rezidență, astfel că va fi greu de extrădat. 

 

După ce a fost dat în urmărire internațională, Florian Walter s-a predat biroului INTERPOL din Emirate, în dimineata zilei de 27 mai, insotit de avocati. Omul de afaceri a stat 7 zile după gratii, iar apoi a fost eliberat de o instanta locala sub control judiciar, dupa ce inculpatul a platit o cautiune. În fiecare zi de luni el se prezintă la Poliție pentru a da cu subsemnatul.

 

Patronul companiei ROMPREST a discutat cu reporterii enational.ro, care relatează că Walter locuiește într-un apartament din Dubai. Fugarul este macinat de problemele de acasa, de faptul că și-a părăsit familia, dar a și făcut acuzații: ”Au vrut sa ma omoare! Puteam sa fiu mort la ora asta!”, spune la telefon Florian Walter.

 

Walter a povestit că nu l-a avertizat nimeni să fugă, dar și că nu va mai reveni în România. ”Nu pot sa vin in Romania! De ce sa mor in Romania?. Sper doar ca, dupa atatea luni, sa pot sa-mi vad si eu fiica”, a spus el.

 

În 13 iulie, omul de afaceri a primit rezidență în Emiratele Arabe Unite. Departamentul de Imigrare din Dubai tocmai i-a eliberat milionarului viza de rezidenta EAU. Cu acest act dobandit intr-o zi cu ghinion, va fi greu pentru procurorii de la Bucuresti sa-l vada la ochi prea curand pe Florian Walter: afaceristul nu va putea fi extradat in Romania!

-----------------------

UPDATE

 

Poliția Română confirmă că Florian Walter a fost localizat în Emiratele Arabe Unite. 

 

Poliția Română susține că Florian Walter va fi EXTRĂDAT. Afaceristul este liber prin Dubai

Comentarii Facebook