FC Viitorul a bătut CFR Cluj și a câștigat campionatul. Becali susține că FCSB a câștigat: Mă duc la TAS

 

FC Viitorul a învins cu scorul de 1-0 CFR Cluj și a câştigat titlul de campioană în Liga 1.

 

Gabriel Iancu a înscris singurul gol al partidei, din penalty, în minutul 65. Echipa lui Hagi a câştigat primul titlu din istoria clubului, la opt ani de la înfiinţare.

 

FCSB a învins cu scorul de 3-0 pe CS Universitatea Craiova, pe teren propriu, dar Viitorul a păstrat avantajul din meciurile directe. 

 

Clasamentul după ultima etapă din play-off-ul Ligii 1:

 

1. Viitorul - 44 de puncte;

2. FCSB - 44 p;

3. Dinamo - 39 p;

4. CFR Cluj - 33 p;

5. CS U Craiova - 31 p;

6. Astra - 27 p

 

Gigi Becali susține că echipa lui a câștigat campionatul și că va merge la TAS. Becali spune că regulamentul nu precizează clar că se iau în calcul doar meciurile directe din play-off, nu din tot campionatul, unde FCSB are avantaj.

 

Din punctul meu de vedere, noi suntem campioni. Mai departe vedem, nu depinde de mine. Habar nu am ce va face Reghecampf. Eu de unde să ştiu ce va face? Întrebaţi-l pe el! Nu vreau să fac nicio polemică cu Hagi, nu mă cert pe fotbal cu el. Numai că dreptatea trebuie făcută. Dacă la TAS se spune că au dreptate ei, eu o să-i strâng mâna şi o să-i spun ”Bravo, Gică! Meritai!” Până atunci oricum merită titlul. Să te baţi cu Steaua până în ultima etapă e ceva, ce a făcut el e o minune. Dar asta nu înseamnă că noi cedăm. Regulamentul este clar ca lumina zilei, 100% avem dreptate noi. Felicitări pentru ce au făcut ei, dar în opinia noastră noi suntem campioani.

 

M-am bucurat când a dat Astra gol, pentru că voiam să fiu sigur de locul 2. Dar mi-a trecut orice emoţie după ce noi am făcut 3-0. Am trecut prin mari emoţii. Din punctul meu de vedere, noi suntem campioni. Oricum o să jucăm în Liga Campionilor. Nu mă cert cu naşul meu nici pentru 200 de campionate, dar eu vreau dreptate. Din punctul meu de vedere, noi suntem campioni”, a declarat Gigi Becali, conform Mediafax.

Comentarii Facebook