FC Vaslui - CFR Cluj, meci interzis cardiacilor! 5 - 3 / REZUMAT VIDEO

 

FC Vaslui a umilit echipa lui Paszkany si a castigat cu 5-3 cel mai frumos meci al campionatului. In 90 de minute a fost o ploaie de goluri la ambele porti, dar vasluienii au dominat meciul.

 

In minutul 26, Sanmartean a deschis scorul, dupa ce Nuno Claro a respins gresit un sut pe poarta al lui Burdujan.

 

Adailton l-a umilit pe Nuno Claro, noua minute mai tarziu, cu un sut de la 25 de metri sub bara transversala. A fost prima reusita a jucatorului de la FC Vaslui care l-a facut pe portarul "feroviarilor" sa para un amator.

 

In a doua repriza, in minutul 58, acelasi Adailton a patruns in careul de la CFR Cluj si a sutat puternic, iar Nuno Claro a scapat mingea in plasa. Sorin Cartu a fost la un pas de infarct si a gesticulat in permanenta pe marginea terenului.

 

Doua minute mai tarziu, De Zerbi si-a dovedit clasa de mare jucator si a inscris, dupa ce a preluat mingea pasata de Peralta. 

 

Jucatorii de la CFR Cluj au parut ca au revenit in joc, dar in minutul 63, Burdujan a reusit sa le spulbere visele si a inscris singur cu Nuno Claro.

 

Finalul meciului a fost unul nebun. In minutul 87, acelasi Burdujan a reusit sa inscrie pentru 5 - 1, din careu, iar dupa doua minute, Bastos a redus din diferenta si a inscris dupa ce a primit mingea de la Panin.

 

La scorul de 5-2, CFR Cluj a revenit puternic in joc si in minutul 90, Dica a reusit un Eurogol, cu un sut de la 30 de metri.

 

Comentarii Facebook