Falub e nemulțumit de egalul cu Gaz Metan, dar încă speră să salveze echipa: O greșeală ne-a privat de cele 3 puncte



Tehnicianul lui ”U” Cluj, Adrian Falub, este nemulțumit de remiza obținută pe teren propriu, în acest weekend, cu Gaz Metan Mediaș, partidă terminată cu corul 1-1.

Antrenorul susține că din cauza unei greșeli tehnice au pierdut cele 3 puncte, foarte importante pentru salvarea echipei de la retrogradate.

Totuși, Falub a precizat că dacă și jucătorii doresc să se salveze, atunci vor lupta până la capăt.

"Sunt dezamăgit de rezultat. Nu am făcut un meci rău. Ei n-au avut nicio ocazie de gol, doar după ce ne-au egalat. A fost o greşeală tehnică care ne-a privat de cele 3 puncte. Rămâne dezamăgirea că am pierdut 2 puncte extrem de importante. Faza a plecat de la un out bătut repede.


În minutul 85 nu este posibil să faci aşa ceva, a fost o minge uşoară. Dacă Bambara îi striga lui Munteanu.. Am dominat jocul tactic, am dat un gol frumos dar ne-am pripit. Remiza afectează şansele? Este un punct, încercăm să prindem locul 12. Atât timp cât vom avea şanse şi jucătorii vor dori să se salveze ne vom lupta. Vine un meci greu la Petrolul, la el ne gândim", a spus Falub la conferinţa de presă, potrivit stiridesport.ro.

Comentarii Facebook