Eșecul naționalei de fotbal are explicații: ”Daum s-a întâlnit cu impresarul unui jucător. Acesta a jucat și a fost vândut direct”

 

Cristi Balaj (44 de ani) a dezvăluit că o persoană l-a văzut pe Christoph Daum întâlnindu-se cu ”un impresar care reprezenta un jucător foarte bun”, iar apoi fotbalistul a jucat și a fost vândut.

 

Nimeni nu a plătit pentru eşecul Daum. Am mari semne de întrebare în privinţa moralităţii. O persoană mi-a spus, nu-i dau numele, dar o să-l spun dacă voi fi acţionat în instanţă, că l-a văzut când s-a întâlnit în preajma unei convocari la naţională cu un impresar care reprezenta un jucător foarte bun, care a fost convocat şi apoi vândut. A jucat respectivul jucător...”, a declarat Cristi Balaj, la ProSport Live.

 

Discuțiile din fotbalul românesc vizează faptul că naționala mică a reușit calificarea la un European după două decenii de pauză, dar băieții de la naționala mare se zbat, înconjurați de interese. Balaj susține că vinovați sunt cei care l-au plătit pe Daum cu 500.000 de euro pe an: ”Veniţi să daţi lecţii, că e un antrenor străin, dintr-o ţară cu care fotbalistul român nu are nimic de a face. Ce treabă avem cu fotbalul englez sau german? Am plătit foarte mult unuia care era dispus să ia de trei ori mai puţin, asta cu doar câteva luni înainte de oferta FRF”.

Comentarii Facebook