Elevii, studenții și pensionarii intră gratuit la meciul de tenis România - Polonia, de la Cluj



Echipa națională a României de tenis masculin revine la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în acest sfârșit de săptămână, pentru a disputa meciul cu Polonia, din Cupa Davis - turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa.

Meciul cu Polonia se va juca pe zgură, iar miza este una importantă: echipa câștigătoare va accede în Grupa Mondială I a Cupei Davis, Zona Europa/Africa.

Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din 5 meciuri: primele două meciuri de simplu se joacă sâmbătă (de la ora 13:00), iar duminică, 16 septembrie (de la ora 12:00), se dispută meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Federația Română de Tenis și Inspectoratul Școlar Județean Cluj anunță faptul că elevii, studenții și pensionarii din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la partida de tenis dintre România și Polonia din Cupa Davis.

Cei interesați pot să ridice de la casa de bilete a Sălii Polivalente câte o invitație în baza carnetului de elev/student sau a cuponului de pensionar, după următorul program:

Vineri: 12.00-20.00;
Sâmbătă și Duminică: începând cu ora 09.00.


Comentarii Facebook