Edi Iordănescu pe banca tehnică la CFR Cluj - Malmo (0-1): Asta înseamnă fotbalul în Europa

 

Antrenorul CFR Cluj, Edward Iordănescu, și-a criticat jucătorii după meciul pierdut în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

 

Am întărit un adversar valoros şi superior în anumite momente. Ştiam că întâlnim o echipă cu un ritm bun de joc, care traversează o formă foarte bună. Am făcut un joc lent, aş fi vrut să avem un joc mai dinamic. Am produs prea puţin fotbal din punct de vedere ofensiv şi au existat câteva inexactităţi în apărare. Am greşit şi am plătit. Mai aveam un minut şi intram la pauză, iar la 0-0 am fi gestionat altfel repriza secundă. Ne-am precipitat după ce am încasat acel gol.

 

Asta înseamnă fotbalul în Europa, dinamism. Am intrat într-un joc de luptă, de uzură, din care n-am avut câştig de cauză, pentru că ei au câştigat majoritatea duelurilor. Aştept să avem mai multă încredere şi mai multă personalitate în joc. Apar nişte greşeli care în campionatul intern nu contează atât de mult, dar în Europa te costă. Nu meritam mai mult! Mergem acolo, marcăm un gol şi încercăm să ne calificăm”, a spus Edward Iordănescu, la finalul partidei cu Malmo.

Comentarii Facebook