Echipa de Cupa Davis a României s-a antrenat în Sala Polivalentă: Suntem impresionați!

 

Jucătorii echipei României de Cupa Davis s-au antrenat în Sala Polivalentă, pentru confruntările cu Spania din weekendul următor. 

 

Am rămas impresionat de ceea ce am văzut aici, e o sală minunată. Ne bucurăm mult că jucăm în asemenea condiții și sper să se vadă asta în meciul care urmează. Lotul Spaniei este unul foarte puternic, chiar dacă au venit fără Nadal și Ferrer. Sunt jucători foarte buni, foarte puternici, categoric pleacă cu prima șansă, dar noi nu avem nimic de pierdut și sper să facem un meci cât mai bun. Sper să jucăm cu sala plină, ne-ar ajuta foarte mult acest lucru”, a declarat Adrian Ungur, conform ovidiublag.ro.

 

Marius Copil a spus că se așteaptă ca sala să fie plină.

 

Căpitan echipei de Cupa Davis a României a mărturisit că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca l-a impresionat. ”O victorie cu Spania ar fi extraordonară mai ales că au una dintre cele mai mari armate din tenisul mondial. În plus, am putea ajunge la baraj pentru Cupa Mondială. Diferenţa dintre noi şi Spania este mare. Sunt favoriţi, dar noi jucăm acasă și avem şansele noastre. M-aş fi bucurat dacă ar fi venit Rafa Nadal”, a declarat Andrei Pavel.

Comentarii Facebook