E OFICIAL! Victor Pițurcă nu mai pleacă de la națională




Federația Română de Fotbal a anunțat, joi, că Victor Pițurcă va rămâne selecționerul echipei naționale de fotbal.

Tehnicianul va susține și o conferință de presă, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului.

După ce s-a zvonit intens că Pițurcă va pleca de pe banca tehnică a naționalei, pentru a antrena echipa Al Ittihad, patronul clubului arab se pare că s-a răgândit în privința acestuia, cauza principală fiind clauza de reziliere impusă de FRF.

"Nu e nimic între noi și Pițurcă. Ne-am răzgândit. El are un contract și nu îi putem plăti clauza. Vom lua un alt antrenor din Europa.

Nu vom mai continua negocierile cu Pițurcă. El ar fi vrut să plătim noi clauza, dar nu suntem de acord cu așa ceva. Îi dorim lui și echipei naționale a României mult succes în continuare.

Ajunsesem la o înțelegere cu el, dar ne-a spus că trebuie să plătim noi clauza de un milion de euro și i-am spus că nu. Îi plăteam contractul, dar nu și clauza. Nu era o problemă banii.

Problema a fost că am discutat ceva de la început cu contractul. Antrenorul nu ne-a spus nimic nimic de clauza dintre el și FRF. Am fost surprinși de această clauză.

Ne-am orientat către un alt antrenor cu nume mare din Europa, ca și Pițurcă", a spus președintele clubului Al Ittihad conform sport.ro

Comentarii Facebook