Miercuri 24 Aprilie

E oficial! Liga I se transmite pe posturile lui Arpad Paszkany



Posturile de televiziune patronate de Arpad Paszkany, Transilvania Live și Look TV, vor difuza, din sezonul următor, meciurile din Liga I.

Televiziunile au semnat un memorandum cu Intel Sky Broadcast Ltd., o companie din Malta, care a achiziționat drepturile de difuzare ale Ligii I pentru următoarele cinci sezoane, în schimbul sumei de peste 160 milioane de euro.

TRANSTLVANIA LOOK S.A. (deținător al licenței pentru postul TV ,,Look TV”) și NCN STUDIO TV S.A. (deținător al licenței pentru postul TV ,,Transilvania Live”) au semnat un Memorandum of Understanding cu Intel Sky Broadcast Ltd din Malta. Potrivit aceluiași memorandum, posturile Look TV și Transilvania Live intră în proprietatea Intel Sky Broadcast, scrie paginademedia.ro.

De asemenea, cele două posturi vor ieși, începând cu luna iulie din grila must carry, astfel că distribuitorii de cablu care doresc să aibă în grilă Look Tv și Transilvania Live vor fi nevoiți să plătească în plus, ceea ce ar putea însemna o creștere a prețului abonamentelor TV.

Comentarii Facebook