E OFICIAL! Finala Cupei României dintre U Cluj - Steaua nu se va juca pe Cluj Arena


Cominetul Executiv, din cadrul Federației Române de Fotbal au decis, joi, în urma unei ședințe, care va fi stadionul pe care se va juca finala Cupei României.

Meciul dintre Steaua și U Cluj, programat pe 31 mai, urmează să se dispute pe Arena Națională.

Oficialii FRF au avut mai multe variante înainte de a lua decizia. Aceștia au luat în calcul stadionul Cluj Arena și stadionul celor de la Astra.

 

Suntem prea mici să avem o finală la Cluj. Probabil motivele sunt economice şi probabil că oficialii FRF nu erau mulţumiţi cu un stadion plin la Cluj... La Bucureşti nu văd nici măcar un inel plin. Fotbalul e făcut pentru suporteri, dar, din păcate, ei sunt dezavantajaţi. E o mare dezamăgire. Nu vreau să acuz pe nimeni şi să spun că s-au tras sfori, dar mi se părea normal ca locul de disputare al finalei să se decidă la începutul competiţiei, nu acum. Nu mai spun că am jucat semifinalele în date oficiale UEFA, când puteam avea jucători plecaţi la loturile naţionale. Nu are rost să mai spun cât suntem de dezavantajaţi şi sportiv", şi-a arătat supărarea Vlad Munteanu, preşedintele Universităţii Cluj, conform prosport.ro.

 

Finala Cupei României dintre Steaua şi "U" Cluj se dispută pe 31 mai 2015, pe Arena Naţională. 

 

Comentarii Facebook