Doru Bratu și Dino Škvorc au semnat cu Universitatea Cluj



Fundașii centrali Doru Bratu și Dino Škvorc au semnat, joi, contracte cu Universitatea CLuj, anunță site-ul oficial al echipei.

Ultima dată în Cipru, la Nea Salamina Famagusta, Škvorc (24 de ani, foto dreapta) şi-a pus semnătura pe un contract valabil pe un sezon cu Universitatea Cluj. Jucătorul născut la Cakovec a debutat în prima ligă a Croaţiei la doar 17 ani, devenind om de bază pentru NK Varazdin. Deşi era urmărit de Zenit Sankt-Petersburg, Udinese sau Celtic Glasgow, Dino a semnat la 20 de ani cu Dinamo Zagreb, însă nu a jucat prea mult pentru multipla campioană a Croației. În ultimii ani, fundașul central a evoluat pentru Mechelen (Belgia) și Beitar Ierusalim (Israel), înainte să ajungă în Cipru. De azi e jucătorul Universității Cluj.

Doru Bratu (23 de ani, foto stânga) a evoluat de-a lungul carierei pentru Rapid Bucureşti, FC Snagov, Concordia Chiajna, Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu-Jiu. Fundaşul central şi-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următorii doi ani cu Universitatea Cluj.

Comentarii Facebook