Miercuri 24 Aprilie

Dorin Cioabă vrea campionat european de fotbal al romilor. Antrenor la națională îl vrea pe Lăcătuș



Dorin Cioabă, autoproclamatul rege al romilor, a anunțat că vrea să organizeze un campionat internațional de fotbal al romilor, în aprilie 2014.

Problema lui Cioabă este cea că nu are un antrenor pentru naționala României, însă acesta îl dorește pe Marius Lăcătuș.

"Eu vreau să-l conving până atunci pe Marius Lăcătuș, (...) în sensul de a deveni el antrenorul echipei naționale. (...) Dacă Marius Lăcătuș va accepta să fie antrenorul echipei naționale, atunci din cotizațiile organizației noastre îl vom plăti. (...) Eu aș vrea să o facă fără bani, pro bono, dar nu știu dacă acceptă așa ceva. Pentru neamul lui ar putea să facă ceva, măcar pentru o perioadă, până găsim un alt antrenor. Eu cred că Marius nu se gândește numai la bani", a spus Dorin Cioabă, potrivit realitatea.net.

Primul meci al competișiei ar urma să aibă loc în aprilie 2014, între naționala romilor din Bulgaria și a celor din România.

Cioabă vrea și sprijinul Federației Române de Fotbal, cărora le cere să îl sponsorizeze cu echipamente pentru jucători. De asemenea liderul romilor mai dorește ca romii fotbaliști să joace pe Arena Națională de la București meciurile cu alte selecționate din Europa.

Deocamdată, primii fotbaliști romi de națională vor fi selectați din cele două echipe de fotbal care participă vineri, la Sibiu, la Cupa Regelui Cioabă la fotbal. Aici romii se vor lupta pentru cupă cu echipele polițiștilor, pastorilor și altele formate din angajați ai diverselor companii din Sibiu.

Comentarii Facebook