Dispute politice pe marginea accidentului de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

 

Consilierii locali PSD Cluj cer audierea conducerii Sălii Polivalente după accidentul de sâmbătă seara, când un copil a căzut de la 4 metri, între tribunele sălii.

 

Grupul consilierilor social-democrați solicită o convocare de urgență a directorului Sălii Polivalente și a întregului consiliu de administrație, pentru o audiere în fața grupurilor de consilieri, pentru mâine ora 13.00 la Primăria Cluj-Napoca.

 

Grupul PSD invită la această audiere toate grupurile politice din Consiliul Local care doresc să se implice în soluționarea de urgență a problemei și a tăcerii pe acest subiect”, precizează într-un comunicat de presă Grupul de consilieri local ai PSD Cluj-Napoca.

 

Consilierii locali PNL susțin că o anchetă politică nu este eficientă.

 

Grupul de consilieri locali ai PNL Cluj-Napoca îşi exprimă regretul profund cu privire la incidentul petrecut vineri seara la Sala Polivalentă. Pe această cale transmitem familiei speranţa noastră într-o însănătoşire rapidă şi completă a copilului.

 

În acelaşi timp, considerăm că în astfel de situaţii singurele verificări şi anchete adecvate sunt cele instituţionale, prevăzute de legislaţia în vigoare. Subliniem totodată faptul că nu susţinem ideea unei anchete politice pe această temă! Cei care trebuie să îşi spună cuvântul sunt experţii în domeniu, mai exact persoanele specializate în siguranţa exploatării contrucţiilor. Abia după aceea vor putea exista dezbateri pe această temă între politicieni.

 

Considerăm în acest sens oportună Comisia de Anchetă Administrativă, înfiinţată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca în data de 13 martie 2016 şi ne asumăm responsabilitatea de a aplica de îndată toate măsurile care vor fi recomandate de aceasta astfel încât, pe de-o parte astfel de cazuri să nu se mai repete şi pe de altă parte să fie sancţionate persoanele juridice şi/sau fizice care se vor dovedi a fi responsabile de producerea acestui nefericit accident”, precizează Grupul de Consilieri Locali ai PNL Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook