Derby-ul Clujului, mai costisitor decât se anticipa. Vezi cât trebuie să plătească ”U” pentru a juca următorul meci



Partida disputată între echipele rivale CFR Cluj și Universitatea Cluj, încheiată cu victoria ”studenților”, a fost mai costisitoare decât se anticipa.

În afară de sancțiunile usturătoare pe care ambele echipe le-au primit din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, mai mulți suporteri lui ”U” au mai cauzat daune de aproximativ 10.000 de euro, devastând baia de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

De asemenea, cele două echipe au primit interdicție de a juca meciurile din etapa a 25-a pe teren propriu. Astfel, potrivit LPF, Universitatea Cluj a apelat la Gloria Bistrița pentru a le folosi stadionul, însă acesștia cereau o sumă mult prea mare, 5.000 de euro plus TVA.

Până la urmă s-a stabilit ca ”U” să joace următoare partidă, împotriva Gaz Metan Mediaș, la Târgu Mureș, pe stadionul Transil, pe care l-a închiriat cu 1.500 de euro.

Nici suporterii ”Șepcilor roșii” nu au scăpat de sancțiuni. Jandarmeria a amendat mai mulți suporteri, valoarea totală a amenzilor fiind de 3.800 de lei, iar şapte dintre ei au interdicţie de a participa la meciuri de fotbal timp de un an.

Comentarii Facebook