Demitere cu scandal pentru Eugen Trică. A fost dat afară de la UTA dar refuză să plece



Fostul antrenor al echipei CFR Cluj, Eugen Trică, a fost demis de pe banca tehnică a UTA Arad de către Adrian marțian, finanțatorul echipei, însă acesta refuză să plece.

Patronul echipei l-a dat afară pe Trică după ce echipa sa a pierdut acasă, cu Metalul Reșița, scor 1-3, însă acesta se pare că nu vrea să plece.

"L-am sunat pe marele nostru antrenor ca să ne vedem după meci, însă nu mi-a răspuns la telefon. Nu e nicio problemă, actele de demitere sunt făcute ca la carte de administratorul judiciar. Toţi jucătorii care vor să plece după Trică sunt liberi să o facă. Îi ajut chiar eu la bagaje. Trică trebuie să plece, pentru că echipa e pe locul 11 şi pentru că nu are caracter", a declarat Marțian, citat de sportarad.ro, Finanțatorul „textiliștilor” l-a numit antrenor interimar pe Florin Voinea, de la Centrul de Copii și Juniori, dar fostul jucător al Stelei și al CFR-ului rămâne pe poziții.

Îi amendez pe jucătorii care se vor prezenta la antrenamentele lui Voinea. Marțian poate veni cu toţi avocaţii din România şi din Corsica, eu ştiu ce am în contract. Am contract cu UTA Arad până la finalul sezonului. Nu are cum să mă trimită cineva la echipa de juniori. În contractul meu e specificat UTA Arad, echipa de Liga a 2-a. Nu mă interesează ce spune patronul, eu am anunţat deja programul pentru zilele ce urmează. Sunt antrenorul UTA-ei Arad şi doar eu fac programul aici. Nimeni altcineva nu poate să treacă peste mine în vestiar. Nu pot să-i las pe băieţi la greu, fiindcă într-adevăr este o situaţie foarte dificilă. Cum am mai spus, nu sunt laş. M-am băgat la început în ditamai rahatul şi asta pentru că sunt oltean şi implicit un tip foarte ambiţios şi curajos", a spus Trică.

Comentarii Facebook