Declarația Simonei Halep înainte de Turneul Campioanelor. Cum comentează absența Serenei Williams



Simona Halep urmează să participe la Turneul Campioanelor, de la Singapore, iar aceasta a declarat că turneul va fi o întrecere deschisă, în absența Serenei Williams.

"Nu sunt dezamăgită că ea (n.r. - Serena Williams) nu este aici, dar îmi pare rău pentru ea dacă este accidentată. Nu este uşor să lupţi împotriva Serenei tot timpul. Am făcut-o de câteva ori anul acesta, anul trecut, aşa că este în regulă. Mă simt bine şi vreau să iau fiecare meci ca o mare provocare, pentru că toată lumea joacă bine.

Cred că fiecare are aici o şansă să câştige titlul. Serena nu evoluează la acest turneu, astfel că este deschis, în opinia mea. Muguruza joacă bine, Radwanska a început din nou să joace bine, aşa că o să vedem. Va fi un turneu greu, cu meciuri grele, dar asta este frumos în tenis, să ai mari provocări", a declarat Halep, potrivit Mediafax.

Turneul Campioanelor începe duminică, 25 octombrie, iar la competiție vor participa cele mai bune 8 jucătoare din cursul anului. Totodată, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA, Serena Williams, a renunțat la participarea în acest an.

Comentarii Facebook