Declarația controversată a șefului FRF, după înfrângerea României în fața Poloniei



Naționala de fotbal a României a plecat, în această dimineață, spre Cecenia, unde va disputa marți o partidă amicală cu reprezentativa Rusiei.

Prezent la plecarea echipei, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că unii oameni din fotbal abia au aşteptat înfrângerea cu Polonia pentru a critica echipa naţională.

Burleanu a precizat încă o dată că va continua alături de selecţionerul Christoph Daum punctând că regretul său cel mai mare este că nu l-a numit pe tehnicianul german la conducerea echipei din momentul în care a preluat şefia Federaţiei.

"Unii au aşteptat înfrângerea după colţ şi au aşteptat-o cu nerăbdare. Nu-i interesează binele fotbalului, ci îşi văd doar interesul personal. Suntem mâhniţi cu toţii după înfrângerea cu Polonia. În acelaşi timp, trebuie să vedem lucrurile exact cum stau. În această perioadă, am văzut multe persoane care stăteau după colţ şi aşteptau cu nerăbdare primul meci pierdut, primul eşec. În astfel de momente vezi pe cine interesează fotbalul românesc, cine ţine cu România şi cine îşi vede interesul personal.

Decât să critici, mai vine îţi vezi de propriul statut. Mă refer la Florin Prunea, care a năvălit cu o serie de critici lipsite de orice temei. Trebuie să vedem această serie de tâmpenii care au năvălit în weekend. Au vorbit fel de fel de persoane. Dacă urmăm logica de mahala, putem să amintim de meciul cu Suedia. După un asemenea meci, dacă urmezi această logică, nu mai ai ce să cauţi prin fotbalul românesc.

Cea mai slabă naţională în comparaţie cu ce? Ca să spunem că o echipă e cea mai slabă, trebuie să avem o radiografie a întregului context. Nu putem spune aşa ceva. Regretul meu e că nu i-am făcut contract lui Daum încă din 2014, pe zece ani!", a spus el conform Mediafax.

Marţi vom juca un meci amical, vom întâlni o echipă puternică. Este un meci de pregătire în care obiectivul este reclădirea echipei naţionale", a declarat Burleanu pe aeroport, la plecarea spre Rusia, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook