De ce s-a certat Cadu cu Mircea Rednic? Fotbalistul s-a plâns la Paszkany

 

Între Mircea Rednic și Ricardo Cadu s-a iscat un scandal la antrenamentul de miercuri, 7 august, ceea ce a dus la excluderea din lot a portughezului.

 

Ricardo Cadu s-a enervat miercuri când a văzut că portarul Eduard Stăncioiu nu e prezent și i-a cerut explicații lui Mircea Rednic. Cadu e finul lui Stăncioiu și sunt în relații foarte apropiate. ”Nu e treaba ta cine se antrenează și cine nu”, i-ar fi replicat Rednic jucătorului, ceea ce l-a făcut pe portughez să ia foc. 

 

Acesta s-a dus să se plângă lui Arpad Paszkany, dar finanțatorul echipei a spus că până sâmbătă nu ia nicio decizie, mergând încă pe mâna lui Rednic. 

 

În consecință, pentru a-și păstra autoritatea în sânul echipei, decizia antrenorului a fost de a-l exclude și pe Ricardo Cadu din loc, pentru insubordonare. 

 

Mircea Rednic joacă acum o carte extrem de riscantă. Dacă sâmbătă nu va câștiga meciul cu Viitorul Constanța, va fi foarte probabil demis de Arpad Paszkany.

 

Ricardo Cadu ar putea să îi facă probleme, având influență foarte mare în lot. La fel a pățit și Uhrin jr., în 2009, când a fost forțat să plece după un meci cu Universitatea Craiova, când apărarea a fost ”moartă” fără Cadu.

 

S-a zvonit și atunci că portughezul a fost cel care a decis soarta antrenorului.

Comentarii Facebook