De ce EXCLUDE Ionel Ganea jucătorii de la U Cluj și de ce nu DEMISIONEAZĂ cu toate că jocul nu merge

 

Ionel Ganea a anunțat după eșecul cu Concordia Chiajna că 5 jucători pleacă de la echipă pentru că nu au dat randament. 

 

Este vorba despre Ciupe, Ninu, Odiaka, Van Dotten şi Turcu. În spatele acestei decizii pare că stă o cu totul altă realitate. Jucătorii sunt nemulțumiți că nu au primit bonusurile pentru obiectiv promise sezonul trecut, când U Cluj a reușit să se salveze de la retrogradare. Liderul protestatarilor a fost Raul Ciupe, căpitanul echipei, dar și Ninu, scrie prosport.ro.

 

Ciupe are de încasat 12.000 de euro, iar Ninu circa 10.000 de euro.

 

Fotbalistii Universitatii Cluj care au salvat in sezonul trecut echipa de la retrogradare au avut o prima de obiectiv in valoare de 15.000 de euro de caciula. Bani pe care NU I-AU VAZUT, motiv pentru care au plecat incorpore (se pare ca baietii nu au primit nici salariul pe luna iunie, chiriile fiind si ele neachitate pe cateva luni bune). In schimb, Ionel Ganea ar fi primit nu mai putin de 50.000 de euro!!!

 

Cum catalogati asta in conditiile in care baietii aia au adus in conturile clubului 1,7 milioane de euro gratie indeplinirii obiectivului?

 

Mai mult, se pare ca Ionel Ganea e mana in mana cu Marginean si Walter, motiv pentru care nu a demisionat in ciuda rezultatelor execrabile de pana acum”, a declarat pentru Știri de Cluj o sursă apropiată clubului.

Comentarii Facebook