Miercuri 24 Aprilie

De ce a pus CFR Cluj preturi astronomice la bilete? Sa faca economie la statia de amplificare VIDEO

 

Cel mai ieftin bilet la meciul dintre CFR Cluj si U Cluj costa 150 de lei, pret exagerat, considera conducerea "sepcilor rosii".

 

"E un pret de care auzisem acum 2-3 saptamani. Mie nu mi-a venit sa cred. A trebuit sa vad eu cu ochii mei pe site -ul CFR -ului pentru ca m-au sunat multi oameni de incredere sa imi spuna, dar nu am crezut ca se poate intampla asa ceva in fotbalul romanesc.

Ma gandesc ca au vrut sa faca economie. In situatia asta nu mai e nevoie sa mai bage statia de amplificare cum au facut cu jocul cu Dinamo si cum au facut la jocul trecut cu Universitatea Cluj, pentru ca nu vor mai fi asa multi suporteri pe stadion. Sunt convins ca le-a fost frica de suporterii nostri, de noi ca si echipa. Asta este un lucru bun pentru ca asta inseamna ca avem putere si cand spun suporter si cand spun echipa", a declarat Felix Grigore, directorul sportiv al U Cluj.

Oficilul U Cluj a ironizat conducerea CFR Cluj si pe presedintele Iuliu Muresan, care a spus ca el conduce un club privat si trebuie sa faca bani din bilete.

"Aduce bani din incasari si o sa faca si economie la electricitate pentru ca nu va mai porni instalatia de sonorizare. Universitatea va avea trei tipuri de suporteri: cei care vor sta acasa si vor fi cu inima alaturi de noi si ii vom simti in permanenta, apoi cei care vor fi pe stadion indiferent cat vor costa biletele si vor mai fi cei care in momentul asta sustin CFR -ul, dar care sunt U -isti pentru ca nimeni nu s-a nascut CFR -ist in Clujul", a mai adaugat Felix Grigore.

Cel mai ieftin bilet la meciul de sambata, 19 noiembrie, costa 150 de lei. Vezi AICI preturile.

Comentarii Facebook