De ce a plecat Reghecampf de la Steaua: Nu pot să fac mai mult!

 

Laurenţiu Reghecampf şi-a reziliat contractul cu Steaua și poate pleca la Al Hilal.

 

Voi merge la Al Hilal, alegerea cea mai bună pentru mine şi pentru familia mea. (...) Nu mai sunt antrenorul echipei Steaua. S-a terminat, am făcut un contract, am semnat o reziliere. Va trebui să plătesc o sumă foarte importantă echipei Steaua. Paguba este mai mică decât clauza de reziliere. Am ajuns la o înţelegere este totul OK, este foarte bine. Eu aş fi preferat să se întâmple altfel, dar sper ca pe viitor să fiu un exemplu şi în această direcţie. Anume, contractul unui antrenor trebuie făcut foarte bine, cu clauze de ambele părţi, ca să aibă valabilitate. Am făcut o socoteală, am inclus totul acolo, nu mai e niciun fel de problemă", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

 

Antrenorul a spus și de ce și-a reziliat contractul cu Steaua. ”Am făcut acest pas pentru că am avut nişte motive foarte importante pentru mine şi familia mea. Ceea ce ţine de Steaua nu vreau să mai discut, nu ar fi fair-play din partea mea. Dacă sunt anumite probleme, cu siguranţă se vor rezolva. Cred ca am reuşit să realizez ceva important la Steaua, iar în momentul de faţă am considerat că nu pot să mai aduc un plus care să-i motiveze pe băieţi. De aceea am luat această decizie. Totdeauna e bine să se schimbe ceva când se ajunge la o performanţă mare pentru că jucătorii sunt mulţumiţi şi nu pot să se mai autodepăşească. Nu am făcut decât să aduc performanţă acestui club şi asta vreau să rămână în memoria suporterilor”, a mai spus Reghe.

 

Antrenorul nu a mai plătit clauza de reziliere de un milion de euro pentru că oricum echipa avea o datorie de 800.000 de euro către el. Astfel că cele două părți au ajuns la un acord și clauza de reziliere a fost anulată de datorii, scrie prosport.ro.

Comentarii Facebook