Dan Petrescu are probleme în China cu tactica lui ultra-defensivă

 

Dan Petrescu are probleme în China, la echipa Guizhou Zhicheng, fiind contestat deja pentru tehnica defensivă pe care o aplică și cu care a avut succes la CFR Cluj. 

 

Echipa românului a remizat, luni, cu pe terenul lui Guangzhou R&F, scor 1-1, iar presa a comentat. ”Dincolo de rezultate, Guizhou este măcinată de lupte interne în cadrul conducerii”, scriu jurnaliştii de la bbs.hupu.com, care menționează că suporterii vor goluri.

 

Este fără îndoială de preferat să avem posesia şi să ne creăm ocazii, dar mai importante sunt golurile. S-a văzut la Mondial că echipele care domină şi au posesia mai bună nu câştigă mereu”, a explicat fostul tehnician al CFR-ului, după remiza de ieri, conform Digisport.

 

Obiectivul lui Super-Dan este salvarea echipei de la retrogradare, ceea ce pune o presiune enormă.

 

Dan Petrescu se bucură de susținerea lui Xiaoting Wen, directorul executiv al celor de la Guizhou Hengfeng. Acesta are doar 28 de ani şi gestionează clubul din decembrie 2015. Directorul a ieșit public după înfrîngerea categorică cu 4-0 suferită de Dan Petrescu în etapa trecută.

 

Vom apela la orice este necesar pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare şi să rămână în sezonul următor în prima ligă. Situaţia nu este foarte optimistă, dar am încredere în antrenorul nostru”, a spus Wen Xiaoting, într-o conferinţă de presă.

 

Foto: Digi Sport

Comentarii Facebook