Cutremur la CFR Cluj! Paszkany vrea să îi dea afară pe Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir - Surse


Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, este nemulțumit de faptul că i se scurg banii printre degete și toate transferurile făcute la echipă sunt neprofitabile.

Paszkany ar fi descoperit că Răzvan Zamfir, directorul executiv al clubului, a impresariat și unii jucători ai echipei și ar fi încasat bani din transferuri.

Este un conflict de interese. Nu se poate ca directorul sportiv să fie și impresar și să ia bani din banii echipei”, au precizat surse din cadrul CFR Cluj. Din acest motiv, Arpad Paszkany este în conflict cu cei din conducerea echipei și se simte ”lucrat”.

CFR Cluj este la trei puncte de zona retrogradabilă și nu reușește că câștige meciuri.

Tehnicianul Petre Grigoraș are susținerea patronului CFR Cluj și nu este considerat vinovat pentru ceea ce se întâmplă la echipă. Omul de afaceri a dat vina pe campania de achiziții. ”Am avut un management de Liga a II-a, este un sezon catastrofal pentru noi. Ne facem de ruşine, ne batem la retrogradare în ritmul acesta”, i-a spus Paszkany lui Mureşan.

Paszkany a făcut o ședință cu Iuliu Mureșan și cu Răzvan Zamfir, în care le-a reproșat locul din clasament, spunând că este o rușine ce se întâmplă la echipă.

 

Nu am avut nicio ședință cu dânsul și nu m-am văzut cu domnul Paszkany de 10 zile. Mie domnul Paszkany nu mi-a reproșat nimic”, a spus Răzvan Zamfir, întrebat despre nemulțumirile lui Arpad Paszkany privind transferurile de la echipă.

Comentarii Facebook