Cum va difuza Paszkany meciurile din Liga 1 pe Look TV? Șmecherie fără margini

 

Arpad Paszkany pare să fi pus la cale o nouă schemă prin care meciurile din Liga 1 să poată fi difuzate pe Look TV.

 

După ce s-a scris în presă că Paszkany are legături cu firma din Malta care a cumpărat dreptul de a vinde meciurile din Liga 1, omul de afaceri a clarificat, joi seara, o parte din mister. ”Voi vinde canalele mele de televiziune (Look TV și Transilvania LIVE) pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dânşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei. România are noroc, compania respectivă are ca ţintă Rusia. Ei vor să se extindă spre Europa de Est,  voiau prima dată Ucraina, unde sunt câteva echipe cu bugete foarte mari. Au renunţat la Ucraina din cauza problemelor de acolo. Le-au simţit de toamna trecută. Aşa că s-au orientat către România”. 

 

Finanţatorul de la CFR susține că nu el este în spatele Intel Sky Broadcast, dar că face afaceri cu ”patronii” din Malta.

 

Interesant este că prin această inginerie Arpad Paszkany nu poate fu acuzat de conflict, fiind și acționar la o echipă de fotbal din Liga 1 și cel care difuzează meciurile.

 

Citește AICI despre legăturile lui Paszkany cu firma din Malta.

Comentarii Facebook