Miercuri 24 Aprilie

Cum i-a dat ”peste nas” un moderator lui Gigi Becali. I-a închis telefonul în nas VIDEO



Gigi Becali este cunoscut pentru modul ”direct” în care își exprimă nemulțumirile, indiferent de circumstanțe, însă joi seara acesta a fost pus la punct de un moderator.

Patronul stelist a fost deranjat de criticile dure aduse de invitații emisiunii ”Digi Sport Special” la adresa jocului slab al ”roș-albaștrilor” în partida cu FC Zurich, încheiat cu scorul 0-0, acesta începând să îi ironizeze și să vorbească pe un ton nepoliticos.

"Până acum din toţi specialiştii care s-au perindat prin fotbal nu a reuşit nimeni, decât eu, Becali. Aşa că, până reuşiţi, ciocul mic, să vorbească Becali, da? Avem pariul ăsta ca să îi inchid gura şi lui nenea Paraschivescu odată, da?", a răbufnit Becali.

Totuși, moderatorul emisiunii, Valentin Moraru, nu i-a acceptat atitudinea latifundiarului și i-a închis telefonul în nas.

"N-aveţi cum să i-o închideţi! Ciocul mic vorbiţi la dumneavoastră în sufragerie, da? Mulţumesc mult, noapte bună", a fost mesajul lui Moraru înainte de a încheia conversaţia cu Gigi Becali.


Comentarii Facebook