Cum a încercat să explice Iuliu Mureșan eșecul de la Luxemburg

 

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, a recunoscut că este o înfrângere rușinoasă în fața echipei din Luxemburg, Dudelange, scor 2-0.

 

N-am putut să ţinem de minge, să pasăm, să ameninţăm poarta lor. Am avut o ocazie mai clară, a lui Ţucudean. E o înfrângere ruşinoasă, sper să întoarcem rezultatul acasă, dar va fi greu! Eram avertizaţi, am văzut meciul cu Legia, am văzut cum s-a prezentat echipa. N-am ce să zic mai mult.

 

A fost o diferenţă, ei au un campionat mai uşor, şi-au amânat meciul de luni. Noi am jucat cu Dinamo meci greu, iar decontul a venit azi. Ne concentrăm pe meciul de joi, încercăm să reparăm ce am stricat azi! E o echipă care a produs surprize, e foarte bne pregătită fizic, joacă în forţă. N-aş fi crezut, înainte de meci, că ne vor bate cu 2-0 niciodată!”, a spus Iuliu Mureşan, la DigiSport.

 

S-au accidentat doi jucători. Manea, care are o contuzie foarte puternică la genunchi, şi Culio, are o leziune musculară! Azi ne-au dominat fizic, s-a văzut, nu avem ce să spunem altceva. Am făcut un meci slab”, a încheiat Mureşan.

 

Returul dintre CFR şi Dudelange se joacă în 30 august, la Cluj-Napoca, de la ora 20:00.

 

CFR Cluj a pierdut în Luxemburg, cu 2-0 - REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook