Culio a semnat cu CFR Cluj! Fostul star al ”feroviarilor” a revenit ”acasă” - FOTO

 

Fosta vedetă a CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, a semnat din nou cu echipa din Gruia. 

 

Culio are 33 de ani și era liber de contract dupa despartirea de Mallorca. El a semnat un contract cu echipa la care a jucat intre 2007 - 2011 și unde a cunoscut succesul. 

 

Fanii și-l aduc aminte pe Culio mai ales pentru succesul din cel mai frumos meci din istoria clubului, victoria cu AS Roma cu 2-1, când Culio a înscris cele două goluri ale clujenilor.

 

Fotbalistul a plecat în 2011 de la CFR Cluj la Galatasaray, pentru suma de 2 milioane de euro. A jucat mai jucat între timp la Orduspor, Mersi, Deportivo La Coruna, Al Wasl, Las Palmas, Real Zaragoza si Mallorca.

 

Este o revenire foarte importanta pentru noi. E un jucator emblematic al CFR-ului. A dat doua goluri la primul meci  cu Roma in Champions League. Este un jucator inimos, de travaliu si la fel de determinat chiar daca are 33 de ani. Negociem de o luna de zile, e bine ca l-am convins.

 

Vorbeste excelent limba româna, chiar daca e plecat de ceva timp. A semnat pe 2 ani cu noi. Ni l-am dorit mult si suntem fericiti ca l-am readus. Suntem bucurosi! Ne va ajuta mult”, a declarat Iuliu Muresan pentru Gazeta Sporturilor.

 

 

 

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Comentarii Facebook