Corina Croitoru si Alina Dumitru, intampinate ca doua invingatoare la Cluj dupa Mondialul de la Paris VIDEO


Corina Croitoru, Alina Dumitru si antrenorul Florin Berceanu au fost intampinati cu flori pe Aeroportul International din Cluj, la revenirea in tara de la Mondialul de Judo de la Paris.

Corin Caprioru a obtinut medalia de bronz, iar Alin Dumitru s-a accidentat in meciul cu belgianca Charline van Snick, fiind invinsa in sferturile de finala. Ea a avut sansa sa lupte pentru medaliza de bronz, dar a trebuit sa abandoneze in fata frantuzoaicei Frederique Jossinet.

"Eu sunt foarte multumita si cu acest rezultat si cred ca orice sportiv de mare valoare si care iubeste sportul de mare performanta se bucura de o medalie, indiferent de culoarea ei.

Competitia a fost foarte grea mai ales la 57 de kilograme, au fost 66 de sportive. Mi-am dorit nespus de mult o medalie la mondiale si mi s-a indeplinit visul.

Cand am vazut ca Alina s-a accidentat mi-a venit sa plang si am fost putin dezamagita pentru ca pentru noi toate ea a fost un bun exemplu. M-am gandit sa nu patesc si eu ce a patit ea. Pana la urma m-am incurajat si s-a terminat cu bine.

Cu siguranta a fost si ceva intentionat pentru ca stiu ca este sensibila la mana. Mergem mai departe si sunt convinsa ca ea isi va reveni pentru ca este o mare sportiva", a spus Corina Croitoru.

Comentarii Facebook