Conducerea ”U” Cluj și-a pedepsit jucătorii după eșecul cu ASA Tg. Mureș. Doi fotbaliști au fost trimiși la echipa secundă



Conducerea Universității Cluj a decis să aplice câteva măsuri după ce au debutat în returul Ligii I cu o înfrângere, în fața celor de la ASA Tg. Mureș.

Astfel, potrivit unui comunicat al echipei, Andrei Lungu și Vasilică Cristocea se vor pregăti, de miercuri, sub comanda staff-ului tehnic de la echipa a II-a a clubului.

Înfrângerea cu ASA Târgu Mureş este a noastră, a tuturor. La fel, este de datoria tuturor să fim uniţi, să ne ridicăm capetele, să strângem din dinţi, şi să ne concentrăm pe următorul meci. Fotbalul are darul de a ne da o nouă şansă de a ne lua revanşa, în partida care urmează, însă pentru a reuşi, trebuie să acţionăm împreună.

Evenimentele din ultima perioadă au determinat staff-ul tehnic şi departamentul de management al clubului să ia decizia de a-i trimite pe Andrei Lungu şi Vasilică Cristocea să se antreneze cu echipa secundă pentru perioada următoare. Considerăm că decizia, survenită în urma unor abateri disciplinare şi comportamentale, este înspre beneficiul grupului şi depinde doar de cei doi jucători să revină cât mai repede în programul primei echipe”, se arată în comunicatul echipei.

De asemenea, jucătorul Danzell Gravenberch îşi va plăti singur amenda acordată de către Liga Profesionistă de Fotbal în urma eliminării din meciul cu ASA Târgu Mureş.

Comentarii Facebook