Conducerea ”U” Cluj nu e de acord cu penalty-ul primit la Năvodari: Doar arbitrul a văzut că e penalty

 

Conducerea Universității Cluj nu este mulțumită de rezultatul din meciul disputat, luni, împotriva echipei Săgeata Năvodari, pierdut în urma unui penalty acordat echipei adverse.


Arbitrul Cătălin Popa a fost singurul de pe gazon care a văzut un contact între Robert Veselovsky, portarul nostru, şi Guerra.

Un meci care se îndrepta spre un rezultat de egalitate a fost deturnat de intervenţia arbitrului de centru. În minutul 80 al partidei, Robert Veselovsky a ieşit să boxeze o minge în centrul careului. A ratat întâlnirea cu balonul, dar şi cea cu atacantul gazdelor, Guerra. Acesta a căzut teatral, iar Cătălin Popa, arbitrul de centru a dictat penalty la contactul dintre Veselovksy şi aer”, spun reprezentanții clubului ”U” Cluj.

De asemenea, conducerea clubului susține că nu este prima dată când Universitaatea este nedreptățită de arbitrii.

Din păcate pentru formaţia noastră, nu e primul penalty dictat eronat de arbitrii împotriva Universităţii. Show-ul a început tocmai în turul cu Săgeata, când Mihai Roman a căzut la un presupus contact cu Veselovksy, la scorul de 0-0. Arbitrul Sebastian Colţescu a dictat, fără să ezite, lovitură de la 11 metri, într-un meci terminat 1-1. Două etape mai târziu, spectacolul a continuat! Robert Dumitru, de această dată, a dictat absolut incredibil un penalty la o fază la care Trandu a dat mingea pe lângă portar, iar apoi s-a ciocnit de el, voluntar, căutând o decizie favorabilă. Pe care a şi primit-o până la urmă. Gorobsov a transformat aducând victoria Timişoarei, scor 2-1.

În runda următoare, la Vaslui, fază identică: Antal lobează mingea peste Veselovksy, balonul iese în aut de poartă, iar de această dată Cristi Balaj e singurul care vede un penalty. Sânmărtean transformă şi face 2-0, închizând un meci care, până în acel moment, se juca pe contre.

Cu toate astea, nici unul dintre cele trei penalty-uri nu pot fi comparate cu cel primit de Săgeata în partida de luni, dintr-un simplu motiv: e singurul în care jucătorii implicaţi în fază nu se ating în nici un moment”, mai spun reprezentanții ”U” Cluj.

Administratorul clubului, Vlad Munteanu, este convins că și arbitrul Cătălin Popa știe că a luat o decizie greșită, precizând că acea fază va fi analizată și de Comisia Centrală a Arbitrilor.

"S-a văzut clar pe imaginile TV, dar şi din desfăşurarea meciului, că nu a fost penalty. Sunt sigur că inclusiv arbitrul Cătălin Popa e conştient de acest lucru. Ceea ce nu înţeleg eu e cum Sebastian Colţescu, arbitru adiţional pe cealaltă parte a terenului, a spus că a fost o decizie corectă. Dânsul a încercat să ne liniştească după meci spunând că s-a luat măsura corect, însă nu avea vizibilitatea necesară să vadă faza. Am primit asigurări inclusiv de la Comisia Centrală a Arbitrilor că vor analiza cele întâmplate luni. Din păcate, s-a văzut că orice greşeală de arbitraj ne poate costa foarte scump. Sperăm să nu mai trăim aşa ceva", a spus Vlad Munteanu.

 

Săgeata - U Cluj 1-0 - REZUMAT VIDEO - Clujul pierde după un penalty

Comentarii Facebook