Conducerea FC Argeș îl acuză pe Becali de escrocherii: ”Trebuia să ne dea nouă 2.5 milioane de euro”


Becali nu a scăpat încă de problemele cu legea, deși este închis la Poarta Albă, fiind condamnat în trei dosare.

Administratorul judiciar al lui FC Argeş, Nicolae Enoiu, a declarat la Fanatik că aşteaptă ca autorităţiile abilitate să se autosesizeze în cazul lui Gigi Becali, după ce afaceristul nu ar fi dorit să-l vândă pe Cristi Tănase la Palermo, deoarece trebuia să le dea piteştenilor 50 la sută din suma de transfer.

"Pînă acum am tăcut deoarece nu am vrut să fac scandal. Dar nu mai pot să tac când văd cum FC Argeş aproape a murit, după ce nu s-a mai înscris în nici o competiţie, iar Gigi Becali, cel care putea practic să salveze acest club, nu păţeşte nimic. Toată lumea ştie că Argeşul avea 50 la sută dintr-un eventual transfer la o echipă din străinătate într-o perioadă de cinci ani, iar Becali cu bună ştiinţă a escrocat acest club. El a avut o ofertă concretă, pe masă,de la Palermo în valoare de 5 milioane, dar patronul Stelei nu a vrut să-i dea drumul, deoarece trebuia să ne dea nouă 2,5 milioane de euro. A gândit că deja plătise pe el 1.800.000, iar acum dacă ne mai dădea şi 2.500.000 de euro ieşea în pierdere. Oferta a existat, Ioan Becali ştie de ea. Acum sper că autorităţiile abilitate se vor autosesiza", a precizat Enoiu.

"Am crezut pînă în ultima clipă ca un prost că Gigi ne va salva. M-am luat după unul şi după altul, că vezi Doamne, Duckadam a vorbit cu Gigi sau cu cineva din anturajul dînsului, iar patronul Stelei ne va cumpăra pentru 500.000 de euro cele 50 la sută din procentele pe care le mai deţinem până în vara anului viitor pe Cristi Tănase. A fost o vrăjeală de doi lei, iar acum FC Argeş aproape că a murit. Dacă Gigi Becali îl vindea atunci pe Tănase la Palermo sau dacă ne cumpăra cele 50 la sută din procentele pe care noi le mai avem, atunci Argeşul era salvat de faliment. Însă el acum am auzit că i-a prelungit contractul lui Tănase scadent în vara anului viitor pe o perioadă de trei ani, iar noi vom rămâne cu buza umflată. O să vedeţi că, la anul, la o lună după ce noul contract va intra în vigoare, Tănase va fi vândut în străinătate, iar Gigi o să rămână cu toţi banii”, a încheiat Enoiu.

Comentarii Facebook