Conducerea CFR Cluj plânge moartea lui Eusebio: ”A rămas prietenul nostru”



Moartea celebrului fotbalist Eusebio a lovit întreaga lume sportivă, portughezul fiind considerat una dintre cele mai mari legende ale Portugaliei.

Conducerea clubului CFR Cluj a postat un mesaj pe site-ul oficial, în care îl omagiază pe regretatul fotbalist, despre care spune că a rămas prietenul echipei încă de când a venit la Cluj în 2007.

"Unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume a plecat dintre noi la acest început de an. Eusebio da Silva Ferreira - Perla Neagră - a murit astăzi, 05.01.2014, la vârsta de 71 de ani după ce a luptat mai bine de doi ani cu serioase probleme de sănătate. O pierdere imensă pentru fotbalul mondial, moartea lui Eusebio a adus o mare tristeţe şi în familia CFR.

După ce ne-a onorat cu prezenţa la Cluj cu ocazia celei mai importante aniversări din istoria clubului, Eusebio a rămas prietenul nostru, formându-se o legătura specială înca din primele momente după ce a păşit pe gazonul stadionului din Gruia în 2007.

Exprimăm cele mai sincere condoleanţe familiei, clubului Benfica, portughezilor şi tuturor celor care au avut privilegiul de a-l urmări pe marele Eusebio făcând cinste sportului rege. Odihnească-se în pace", se arată în mesajul postat pe site-ul CFR Cluj.

Eusebio da Silva Ferreira a murit, duminică, 5 ianuarie, la vârsta de 71 de ani, din cauza unui stop cardiorespirator.

Comentarii Facebook