Image 1 of 5

Sport

Cluj Arena: Meci de fotbal între naționala feminină de fotbal și o echipă de diplomați români și străini

   

Cluj Arena a găzduit în 9 noiembrie un meci amical jucat de echipa națională de fotbal feminin a României în compania unei echipe de diplomați români și străini.

 

Scopul acestei inedite confruntări sportive a fost acela de a promova un stil de viață sănătos, importanța spiritului fairplay și a respectului reciproc între oameni, țări și culturi diferite. 

 

În același timp însă, evenimentul organizat de Ministerul Afacerilor Externe, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, a avut ca scop aducerea în atenția publică a principiului egalității de gen și a luptei de combatere a violenței împotriva femeilor. Eforturi semnificative în acest sens au fost realizate atât pe plan național cât și internațional, acestea fiind asumate inclusiv de Organizația Națiunilor Unite la nivel public prin campania HeForShe, respectiv de UEFA prim campania ”Together #We Play Strong”.

 

E un eveniment care se circumscrie perfect rolului nostru în societate, acela de a promova o serie de valori esențiale legate de un mod de viață sănătos, dialogul intercultural și coexistența pașnică. Mai mult decât atât, a fost o bună ocazie pentru a promova egalitatea de gen și combaterea violenței împotriva femeilor, capitole la care societatea noastră mai are încă de lucrat”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

9-11-2017, 15:37
20 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

20 vizualizări
17-11-2018, 19:09
Simona Halep a decis în privința antrenorului. E primul lider mondial care face asta» Vezi tot
7 vizualizări
18-7-2010, 23:41
Sarbatoare la CFR! VEZI VIDEO cu festivitatea de premiere. "Feroviarii" au castigat sapte trofee in ultimii trei ani!» Vezi tot
5 vizualizări
28-3-2012, 22:02
George Galamaz: Avem valoare si putem castiga cu Targu Mures! VEZI TOT ce a declarat» Vezi tot
5 vizualizări
21-9-2011, 21:28
Astra Ploiesti - CFR Cluj / LIVE TEXT 1-0 Rada se incurca si Fatai inscrie VIDEO» Vezi tot
4 vizualizări
10-7-2010, 16:47
Reinaldo a fost premiat de suporterii de la Blackburn Rovers » Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?