Clubul GIMMY iti da 1.000 de dolari pentru un ”selfie”. Vezi cât de simplu câștigi banii

 

Clubul GIMMY a lansat o provocare pentru clienți: cu un ”selfie” pot câștiga rapid 1.000 de dolari. 

 

Pentru a se putea înscrie în acest concurs, clienții care fac aerobic si fitness la GIMMY, trebuie să pună pe pagina de Facebook poze ”selfie” din timpul antrenamentelor.

 

Ideea de baza a campaniei este sa iti faci un selfie oriunde in interiorul Gimmy, ok, nu in toaleta :), si sa il postezi pe pagina ta de Facebook sau pe Instagram, taguind in mod obligatoriu pagina noastra www.facebook.com/GimmySport pentru ca noi sa stim ca participi la concurs. Daca nu uiti sa pui si hashtagul #gimmyselfie pe Twitter/Instagram/Facebook e si mai bine.

 

Te sfatuim sa te dai in stamba: arata-ne la ce ora de aerobic ai fost sau cat ridici intr-un brat sau ce muschi ai facut sau ce colanti sexy ai pe fund!

 

Vrem "sa ne radem impreuna" si sa afle de noi tot Clujul. Am vaga impresie ca asta va fi campania anului in Cluj, mai toti clientii nostri sunt veseli si fara prejudecati!”, spune Cristina Alexa, creatoarea conceptului Gimmy. 

 

Poti participa cu mai multe selfie-uri daca respecti conditia de taguire a paginii noastre de Facebook sau daca pui hashtagul #gimmyselfie pe Instagram. La finalul campaniei, vom organiza o tragere la sorti la care vor participa si clientii nostri! Fericitul castigator va avea niste sarbatori mai mult decat fericite caci va primi "in mana" 1000 de dolari!”, a mai spus Cristina Alexa, proprietara Gimmy.

 

Cuburile GIMMY Polus și GIMMY Gheorgheni au fost înființate în 2011, fiind alegerea preferată pentru foarte multi clujeni, atrasi de conditiile foarte bune oferite atat din punctul de vedere al dotarilor si al echipamentelor de top, cat si de atitudinea pozitiva a antrenorilor. In acest moment, Gimmy este cea mai vizitata retea de sali de sport din Cluj-Napoca, avand peste 4000 de membri platitori pe luna.

 

Detalii despre abonamente pe www.gimmy.ro!

 

 

Comentarii Facebook