Clubul CFR Cluj oferă internship cu posibilitate de angajare. Trei luni se va munci din ”pasiune”

 

Clujul CFR Cluj ofera un program de internship pentru perioada august - octombrie 2014 in cadrul departamentului de marketing si media.

 

Sunt disponibile 2 pozitii, iar in urma celor 3 luni de colaborare exista posibilitatea propunerii unui contract de munca.

 

Ambii beneficiari ai internship-ului isi vor desfasura activitatea zilnic in cadrul clubului si vor avea posibilitatea sa experimenteze specificul activitatilor de marketing sportiv si de relatie cu presa in acest segment.

 

Cautam tineri care sa stapaneasca cel putin aptitudinile urmatoare: limba engleza - scris si vorbit la nivel avansat; aptitudini medii in: office, corel, photoshop; stapanirea conceptelor de format video, audio si de imagini; aptitudini in administrarea de pagini web si mobile app; inclinatie si pasiune pentru comunicare, socializare, vanzari.

 

Beneficiarii vor participa in mod activ la organizarea si buna desfasurare a activitatile curente ale departamentului , dar si la organizarea efectiva a competitiilor sportive in care este angrenat clubul. Astfel, disponibilitatea in weekend-uri si la ore specifice competitiilor sportive este necesara”, se arată în anunțul postat pe site -ul clubului.

Comentarii Facebook