Cine sunt câștigătorii Maratonului Internaţional Cluj - FOTO

 

Peste 4000 de persoane s-au aliniat la startul Maratonului Internaţional Cluj-Napoca.

 

Proba masculină a fost câștigată de alergătorul kenyan Henry Kemboi, cu timpul de 2:24:20. Locul doi a fost ocupat de sportivul din Ungaria, Nagy Tamas.

 

Proba de semimaraton a fost câștigată de David Kiprono Metto, un alt sportiv din Kenia.

 

La a 6-a ediţie a Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca au participat aprox. 4000 de concurenţi. Doresc să-i felicit atât pe organizatorii care au transformat acest eveniment într-un adevărat brand al Clujului, cât şi pe participanţi, datorită cărora este promovată alergarea, acest sport uşor accesibil pentru fiecare dintre noi! Primăria Municipiului Cluj-Napoca premiează în fiecare an clujeanul care trece primul linia de sosire a maratonului. Anul acesta Mihaela Botezan este cea care a reuşit această performanţă! Felicitări!!! Îi încurajez pe clujeni, şi nu numai, să practice orice tip de sport, să facă această minimă investiţie în sănătate ori de câte ori au ocazia!”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc.

 

Primarul Clujului a participat la celelalte ediții ale maratonului în calitate de sportiv, dar în acest an a absentat deoarece are o ruptură de muşchi de gambă.

Comentarii Facebook