Cine ar fi BIZONII care au strigat ”CRISTIIII” pe Cluj Arena, când se ținea un moment de reculegere pentru Johan Cruyff

 

În timpul momentului de reculegere în memoria marelui Johan Cruyff, din tribună s-a auzit strigătul ”Cristiii!”, fenomenul viral al începutului de an, și toată lumea a simțit rușinea, mai puțin cei care au comis gestul.

 

La câteva secunde, o altă voce a strigat ”Cristi”, suficient pentru ca ziarele să scrie că românii și-au bătut joc de acest moment. Situația a fost salvată de cei 30.000 de spectatori de pe Cluj Arena, care au aplaudat, probabil pentru a nu permite altui nesimțit să își exprime talentul 

 

Prosport a efectuat o anchetă în rândul celor care au asistat la meci și a redus grupul suspecților la patru tineri veniți din Alba Iulia, care au stat în sectorul 2H2 al peluzei dinspre Someş. 

 

În final s-a ajuns la doi suspecți, Răzvan H. şi Radu M., absolvenţi ai Universităţii 1 decembrie 1918 din Alba Iulia.  

 

Cei doi au refuzat să își spună părerea, iar Radu M. a șters de pe Facebook pozele de la meciul cu Spania. Acesta este chelner  la un motel restaurant aflat între Gâlda de Jos şi Teiuş, în judeţul Alba. Șeful lui a fost întrebat dacă știe ceva și a precizat că a discutat cu Radu M., care i-ar fi spus că nu el a striogat ”Cristiii”, ci un ”alt băiat din grup a strigat, dar nu vrea să spună cine. Nu vreau să-i iau apărarea, i-am spus că bărbăteşte ar fi să vorbească cu presa şi să spună el direct că nu e vinovat. Mă surprinde refuzul lui de a discuta cu dumneavoastră”.

 

Foto: Radu M., primul din dreapta. A șters fotografia după ce a fost contactat

Comentarii Facebook