CFR Cluj s-a dezis imediat de declarațiile făcute de Culio: Este strict părerea lui personală


Conducerea echipei CFR Cluj a transmis, luni, un comunicat de presă prin care se dezice de declarațiile făcute de jucătorul Culio, în urma remizei cu Astra Giurgiu.

Supărat din cauza rezultatului obținut (1-1), fotbalistul a contestat formatul campionatului din România, însă clubul susține că aceasta este ”strict opinia sa personală”.

Referitor la declarațiile jucătorului nostru Juan Emmanuel Culio de după meciul cu Astra Giurgiu, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Supărat fiind după rezultatul de egalitate obținut în fața Astrei, Culio a contestat formatul campionatului din țara noastră.

Așa cum a punctat și jucătorul în timpul interviurilor, părerea expusă public este strict opinia sa personală. Clubul nostru este un susținător formal și deschis al conceptului de play-off și play-out. Din punct de vedere matematic s-a dovedit a fi un sistem echilibrat și ferm, cu atât mai mult cu cât, în sezonul precedent, echipa noastră a beneficiat de avantajele acestui sistem competițional.

Mai multe țări din Europa au ales acest format competițional și culeg deja roadele sistemului cu play-off și play-out. Avem încredere că în sezoanele care urmează acesta își va dovedi eficiența totală și în România, pentru ca fotbalul nostru să ajungă la valoarea și la nivelul așteptat de noi toți”, se arată în comunicatul transmis de CFR Cluj.

Comentarii Facebook