CFR Cluj nu a plătit salariile. Jucătorii spun că ”Nu știu!”

 

Conform unor zvonuri, conducerea CFR Cluj nu a plătit salariile jucătorilor pentru a-i pedepsi pentru meciurile slabe.

 

Damjan Djokovic a spus, elegant, la conferința de presă că: ”Nu ştiu, nu m-am uitat. Nu trebuie să vorbim cu finanţatorul, trebuie să vorbim cu antrenorul”.

 

Jucătorul crede că evoluțiile bune ale lui Țucudean au stimulat echipa. ”Avem mai mult timp să ne recuperă, să ne antrenăm şi să lucrăm la automatisme. A fost dificil după Dudelange, dar cred că toată lumea s-a gândit la propriile problemele şi ce putea face mai bine. Jucătorii de la echipa naţională s-au întors cu un moral bun. “Ţucu” are câteva săptămâni foarte bune, iar acest lucru cred că ne-a făcut pe toţi să îl urmăm şi să ne ridicăm nivelul”, a spus Djokovic.

 

CFR Cluj va da piept cu Hermannstadt. ”Cred că dominarea din jocul cu FCSB ne-a redat încrederea pe care am pierdut-o în ultimele săptămâni. Personal, cred că ne poate da un moral bun pentru următoarele jocuri. Orice echipă din România ne poate pune probleme. Hermannstadt le-a creat probleme şi celor de la FCSB chiar şi în sezonul trecut, când erau în Liga 2. Este un adversar dificil, au avut rezultate slabe în ultimele săptămâni, aşa că vor fi mult mai motivaţi şi va fi şi mai dificil pentru noi, dar suntem campionii până la urmă şi trebuie să câştigăm”, a mai spus jucătorul, conform prosport.ro.

Comentarii Facebook