CFR Cluj - FCSB - Iuliu Mureșan susține că e greșit să vorbim despre arbitri

 

CFR Cluj - FCSB se vor duela joi seara, de la ora 21.00, la Cluj. Interesul din jurul partidei este enorm, nemaifiind bilete la acest meci. 

 

Avem emoţii la fiecare meci, cu atât mai mult la un meci cu Steaua. E greşit să vorbim despre arbitri. Trebuie să vorbim despre jocul din teren, despre tactică, despre alte lucruri. Nu înţeleg de ce se discută cu cluburile despre arbitri, ar trebui să se discute cu ei, cu Comisia Centrală a Arbitrilor.

 

Nu suntem favoriţi, din păcate. Jucăm acasă, dar întâlnim o echipă bună, e un meci greu, depinde de mulţi factori. Steaua stă mai bine din punct de vedere individual, noi stăm mai bine ca grup. Noi suntem echipă 'de antrenor', Steaua e o echipă cu mulţi jucători buni, dar nu e echipă 'de antrenor'.

 

Nu e un meci decisiv, avem patru puncte avans. Teoretic, pentru noi e bun şi un egal. Nu vrem asta, dar nu s-ar schimba mare lucru dacă nu am câştiga. E 'sold-out'! Stadionul va fi plin diseară, nu mai e niciun bilet”, a declarat Iuliu Mureşan la ProSport LIVE.

Comentarii Facebook