CFR Cluj face prima mutare a iernii. Vezi ce jucător a cumpărat


CFR a făcut prima mutare a iernii după ce l-a cumpărat pe fundaşul Ivo Pinto (22 de ani) de la FC Porto.

Portughezeul a fost împrumutat în vară pentru un sezon, dar CFR avea clauza că îl poate cumpăra pentru un milion de euro. După ce a activat clauza, Pinto a semnat cu CFR până în 2016. Campioana speră să dea lovitura cu fundaşul lusitan, pe care îl cotează, după sezonul din toamnă, la 3,5 milioane de euro.

Pinto declară şi el că s-a acomodat perfect în Gruia. "Mă simt bine la Cluj, iar anul 2012 a fost excelent. Am ajuns în primăvara europeană, am bătut la Manchester ... Ne dorim ca anul viitor să batem tot în retur şi să ne apropiem de Steaua. Nu sunt campioni, mai sunt meciuri de jucat, se pot întâmpla multe", a spus Pinto.

"Am nevoie de odihnă, fiindcă a fost o toamnă istovitoare. Îmi voi petrece sărbătorile alături de familie, prieteni şi animalele de acasa, cei doi caini şi cele două pisici", a conchis internationalul de tineret portughez, potrivit Pro TV.

Fundaşul a jucat 29 de partide pentru clujeni în această toamnă, fiind integralist în toate cele 10 partide din Liga Campionilor.
 
Contractul lui Ivo Pinto îi aduce un salar lunar de 20.000 de euro, fiind unul dintre cele mai bune din tabăra din Gruia.




Comentarii Facebook