CFR Cluj este echipa cu cei mai multi marcatori din Liga I

15 jucatori ai campioanei Romaniei au marcat in turul Ligii I. Cu toate acestea, niciunul dintre marcatorii CFR-ului nu este in topul 10 al golgheterilor.

 

Echipele cu cei mai multi marcatori sunt CFR Cluj Cluj- 15 si FC Timisoara-13. Cei mai putini marcatori ii au Unirea Urziceni-6 si Sportul Studentesc-5, potrivit unui clasament prezentat de Mediafax.

 

In turul Ligii I s-au inscris 388 de goluri si autogoluri. Golgheterul turului este Bogdan Stancu, de la Steaua, cu 12 goluri, urmat de Eric de Oliveira, de la Gaz metan Medias, cu 9 goluri, si de Ovidiu Herea (Rapid), Vasile Olariu (Victoria Branesti), Junior Moraes (Gloria Bistrita) si Ianis Zicu (FC Timisoara), fiecare cu cate 8 reusite. Locuri 7-9 sunt ocupate de Vargas Cassio (Rapid, Tibi Balan (Sportul) si Claudiu Niculescu (Universitatea Cluj), care au marcat cate 7 goluri.

 

Dintre jucatorii care inca mai activeaza, cele mai mai multe goluri inscrise in Liga I sunt Ionel Danciulescu (Dinamo) - 189 de goluri, Claudiu Niculescu (Universitatea Cluj) - 145 de goluri si Cristian Coroian (Gloria Bistrita) - 86 de goluri.

Comentarii Facebook