Miercuri 24 Aprilie

CFR Cluj caută întăriri. Iuliu Mureşan: ”Trebuie să acoperim acel post”

 

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, vrea să întărească echipa, fiind impresionat de evoluția lui Sebastian Mailat din flancul stâng.

 

E nevoie să mai aducem unul sau doi jucători. Nu avem ţinte din România, de afară avem ceva. Toni a zis că ne-ar trebui un mijlocaş ofensiv, dar avem în lot astfel de jucători: Ioniţă, Deac. Trebuie să acoperim postul de extremă dreaptă, pentru că în stânga joacă foarte bine Mailat. Căutăm un jucător cu viteză, care centrează foarte bine”, a spus Iuliu Mureşan, pentru Digi Sport.

 

CFR Cluj i-a mai transferat până acum pe Adam Lang, Andrei Radu, Giuseppe De Luca, Mate Males şi Robert Ndip Tambe. Cristi Manea a fost de asemenea împrumutat pentru un încă un sezon de Apollon Limassol la campioana României. Ardelenii sunt acoperiţi în flancurile compartimentului defensiv, cu Andrei Radu şi Camora în stânga, respectiv Peteleu şi Manea în partea dreaptă. Cum Boli a plecat în China, Toni Conceicao îi mai are la dispoziţie doar pe Andrei Mureşan, Paulo Vinicius şi nou-venitul Adam Lang pentru cele două posturi din centrul apărării, scrie prosport.

Comentarii Facebook