CFR Cluj a plecat spre Manchester! VEZI declarașia euforică a lui Iuliu Mureșan - VIDEO

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, este optimist înainte de ultimul meci din grupele Champions League și crede că băieții pot obține victoria.

 

Dacă Galatasaray câștigă la Braga, indiferent ce facem noi la Manchester nu mai are valoare. E un meci foarte important. E un meci de palmares, dar e și un meci de calificare mizând pe faptul că Galata va pierde, sper eu, la Braga și, dacă facem noi un punct sau trei, ne-ar califica. Altfel nu!

 

E un lucru extraordinar să jucăm pe Old Trafford. Am mai jucat pe Stamford Bridge. Am jucat bine atunci, am creat mari probleme lui Chelsea, care nu se califica fără victoria cu noi. Sper să o facem mai bine acum și să venim pe cel puțin un punct.

 

Mizez pe toată echipa. Avem un trio ofensiv care poate să facă probleme. Mă refer la Sougou, Bastos, Rui Pedro, dar la toată echipa. Avem nevoie de mult noroc. Șansa face parte din fotbal și te ajută să obții rezultate pozitive. Sper să fie șansa cu noi acum. 

 

Eu mizez să câștige Braga. Braga are un atac foarte bun. Ei pot orcând să tranșeze partida. Le reintră și un jucător foarte bun în apărare. Sper să câștige. E foarte important pentru noi ca să câștige. 

 

Nu vom fi dezamăgiți dacă nu vom obține calificarea în primăvara Champions League. Noi ne-am făcut treaba. Am obținut 7 puncte. Am calificat pentru prima dată echipa în primăvara europeană și este extraordinar pentru noi”, a declarat Iuliu Mureșan, euforic înainte de duelul din Champions League.

 

Meciul dintre Manchester United și CFR Cluj se joacă miercuri, 5 decembrie, de la ora 21.45.

Comentarii Facebook