CFR Cluj a învins Viitorul și este lider. Ce a spus Hagi după înfrângere

 

CFR Cluj a reușit o victorie importantă în meciul cu FC Viitorul Constanţa, scor 2-1, în a cincea fază a play-off-ului Ligii I de fotbal.

 

Clujenii au marcat prin francezul Billel Omrani (min. 11) şi Ciprian Deac (min. 25). Jucătorii lui Hagi au înscris prin Ianis Hagi (min. 85), după ce portarul Arlauskis a respins şutul său din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui henţ comis de fundaşul Kevin Boli (ex-FC Viitorul).

 

FC Viitorul venea după trei etape fără înfrângere, un egal şi două victorii. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi nu mai pierduse acasă de zece etape (7 victorii, 3 egaluri).

 

CFR are până acum trei egaluri consecutive.

 

Gică Hagi a recunoscut superioritatea echipei lui Dan Petrescu. ”Ei au schimbat sistemul, au jucat in oglinda, la fel ca noi. Am facut anumite greseli, ma rog, stiam ca vor veni agresiv si nu ne vor lasa sa pasam. Dar noi trebuia sa cautam solutii, dar nu am facut cum trebuia, nu am construit cum trebuia, nu am avut mingea.

 

Au meritat sa castige, il felicit pe Dan, cu aceasta ocazie a demonstrat ca este un antrenor foarte bun, care cheltuie mult timp analizand adversarul, m-a batut si de data asta. Au aratat ca au mai multa experienta si, din pacate, nu am reusit sa iesim din pressing-ul lor”, a declarat Gica Hagi la Telekom Sport.

Comentarii Facebook